Trimsalon Emma blijft open

Trimsalon Emma blijft open

Ook met de nieuwste maatregelen om het corona-virus in te dammen kan Trimsalon Emma gewoon open blijven. Er veranderen maar een paar dingen.

  • Het dierenasiel is alleen geopend op afspraak, dat betekent dat het hek gesloten blijft. U brengt uw hond tot aan het hek van het asiel in plaats van tot in de trimruimte. Bel mij op 06-45677973 of stuur een sms als u er bent, dan neem ik uw hond van u over.
  • Het asiel is voorlopig gesloten voor publiek dus ook als u uw hond komt ophalen belt of smst u mij op 06-45677973 zodat ik het hek voor u kan openmaken. Ophalen en afrekenen kan in de trimruimte, maar mag ook bij het hek. In beide gevallen hou ik de gepaste afstand van anderhalve meter in acht.
  • Als u uw afspraak wilt afzeggen heb ik daar alle begrip voor. Doe dit wel minimaal 48 uur van tevoren, zodat ik nog tijd heb om iets anders te plannen.
  • Trimsalon Emma voldoet aan alle hygiënerichtlijnen en daarbij maak ik de deurklink en het pinapparaat extra vaak schoon. Als u uw handen wil wassen in de trimruimte dan mag dat uiteraard, ik heb voldoende handzeep en papieren handdoekjes.

Ik dank u alvast hartelijk voor uw medewerking en wens u sterkte en een goede gezondheid toe.

Groeten,

Emma