Soi Dog Thailand

Graag wil ik u laten weten dat de trimsalon 4 t/m 20 januari gesloten is.
Samen met 5 vriendinnen, die ik in het dierenasiel ontmoet heb, ga ik me die twee weken inzetten in een dierenasiel in Thailand, Soi Dog Foundation.
In het Utrechts asiel hebben we nu nog geen 10 honden zitten, bij Soi Dog zitten er meer dan 700. Genoeg te doen dus. De hondencultuur is daar heel anders dan in ons land.
Soi Dog helpt de dakloze, verwaarloosde en mishandelde honden en katten van Thailand en zet zich in voor het beëindigen van de illegale hondenvleeshandel in de regio. Veel honden en katten komen van de straat, soms met ernstige wonden of ziektes. Ze worden door Soi Dog opgevangen en verzorgd en krijgen de kans te herstellen.
Ik zal regelmatig een update plaatsen op mijn facebookpagina.

Vanaf 21 januari ben ik weer aan het werk in Utrecht.
Deze week ben ik nog t/m zaterdag 2 januari aan het werk.

Bedankt voor uw bezoek het afgelopen jaar, goede jaarwisseling, en tot ziens in 2016!

Met vriendelijke groet, Emma Uffing

Soi Dog