Roemenië

Beste klanten,

ZOMERVAKANTIE
Hopelijk heeft iedereen een fijne zomervakantie gehad. Voor mij was het een drukke en gezellige periode waarin ik veel honden op de trimtafel heb gehad. Zodat ze met een frisse zomercoupe rondliepen op de camping of bij de hondenoppas.

ROEMENIË
Vanaf 15 september ben ik zelf een tijdje op pad. Met zes vriendinnen ga ik vrijwilligerswerk doen bij een hondenopvang in Roemenië. Zwerfdieren worden in Roemenië niet altijd even prettig behandeld, om het zacht te zeggen, en alle hulp is welkom.

We verblijven bij Mirela Marcu die vanuit haar eigen huis een opvang runt. Ooit begon ze met het redden van één hondje, maar inmiddels verzorgt ze een paar honderd honden en katten. Ook andere dieren zoals geiten en ezels worden door haar opgevangen als dit nodig is. 
Mirela zet zich ervoor in dat zoveel mogelijk honden geadopteerd worden. Inmiddels zitten er ook flink wat honden in Nederland die gered zijn door Mirela.
Voor wie meer wil weten over ons vrijwilligerswerk in Roemenië, zie onze Facebookpagina Put Our Paws Together For Romania. 
https://www.facebook.com/Put-our-paws-together-for-Romania-178398835830702/

NIEUWE AFSPRAKEN VANAF 25 SEPTEMBER
Op 25 september ben ik weer in mijn eigen trimsalon aan het werk en kan ik weer afspraken in
plannen.

OPENINGSTIJDEN
Uw hond laten trimmen kan van woensdag tot en met zaterdag, tussen kwart over acht ’s ochtends en half vijf ’s middags.
Omdat het asiel andere openingstijden heeft dan de trimsalon, kan het voorkomen dat u voor een gesloten hek komt te staan. Als u mij belt (06-45677973), kom ik het hek voor u openmaken.

BEREIKBAARHEID
Een afspraak maken kan op twee manieren. Door van woensdag tot en met zaterdag tussen 8.15 en 16.30 te bellen: 06-45677973, of een e-mail te sturen naar info@trimsalonemma.nl.
Buiten openingstijden kunt u een bericht achterlaten op de voicemail. E-mails probeer ik zo snel mogelijk te beantwoorden.

Tot in het najaar!

Groeten,

Emma