Nieuwsbrief maart 2019

Beste klanten,

 

De lente is in aantocht! De krokussen steken hun kopjes boven de grond, de zon laat zich steeds meer zien en ook bij Trimsalon Emma staat er van alles in bloei.
Het voorjaar komt met een aantal veranderingen wat betreft de trimsalon en wat mij betreft is het allemaal goed nieuws. Lees hieronder wat er allemaal staat te gebeuren.

 

NIEUWE PRAKTIJKRUIMTE
Vanaf 1 maart vindt u Trimsalon Emma een klein stukje verderop. Ik huur een praktijkruimte met een eigen ingang, u hoeft dan niet meer het asiel in om uw hond af te zetten.
Als u door het hek het terrein op bent gekomen, houdt u de ingang van het asiel aan uw linkerhand. Loop dan helemaal door naar achteren langs de schutting en sla linksaf. U vindt de nieuwe trimruimte bij de achterste deur. Mocht u het onverhoopt niet kunnen vinden, bel dan even (06-45677973), dan wijs ik u de weg.
Parkeren kan zoals altijd voor het asiel.

 

NIEUWE KLANTEN
Vanaf 1 maart is er weer ruimte voor nieuwe klanten. Is uw hond toe aan een trimbeurt maar bent u nog geen klant? Bel of mail dan gauw voor een afspraak. Hieronder leest u hoe u mij het beste kunt bereiken.

 

HONDEN DIE GEPLUKT MOETEN WORDEN
Helaas is er nog wel een klantenstop voor honden die geplukt moeten worden. Door een blessure aan mijn hand kan ik momenteel geen nieuwe plukhonden aannemen. Voor huidige klanten met een hond die geplukt moet worden verandert er niets, maak gerust een afspraak.

 

OPENINGSTIJDEN
Uw hond laten trimmen kan van woensdag tot en met zaterdag, tussen kwart over acht ’s ochtends en half vijf ’s middags.
Omdat het asiel andere openingstijden heeft dan de trimsalon, kan het voorkomen dat u voor een gesloten hek komt te staan. Als u mij belt (06-45677973), kom ik het hek voor u openmaken.

 

BEREIKBAARHEID
Een afspraak maken kan op twee manieren. Door van woensdag tot en met zaterdag tussen 8.15 en 16.30 te bellen: 06-45677973, of een e-mail te sturen naar info@trimsalonemma.nl.
Buiten openingstijden kunt u een bericht achterlaten op de voicemail. E-mails probeer ik zo snel mogelijk te beantwoorden.

 

INSTAGRAM
Trimsalon Emma is nu ook te volgen op Instagram: Trimstagram Emma! Kijk op www.instagram.com/trimstagramemma (@trimstagramemma) voor foto’s van de nieuwe praktijkruimte, knappe honden en metamorfoses. Uiteraard plaats ik geen foto’s van honden zonder expliciete toestemming van hun baasjes.

 

Tot slot wens ik alle honden en hun eigenaren een zonnig en vrolijk voorjaar toe!

 

Groeten,

 

Emma