Nieuwsbrief december 2021

En zo zaten we alweer aan het einde van 2021. In weer een lockdown in weer een coronajaar, dat we nu bijna achter de rug hebben. Hopelijk ziet 2022 er rooskleuriger uit!
Van de overheid mogen ‘locaties voor dierverzorging’ open blijven, dus voor de trimsalon verandert er niets.
Het hek van het asiel is dicht, waardoor ik alleen buiten contact met klanten heb. Maar daar is iedereen zo onderhand wel aan gewend. 🙂

TIEN JAAR DIPLOMA

Voor mij was 2021 het jaar waarin ik vierde dat ik 10 jaar mijn trimdiploma heb. Joop was 1 van mijn examenhonden in 2011 en tien jaar later is hij nog steeds een trouwe vriend en klant. Joop is geadopteerd uit het asiel, waar ik dit jaar alweer 15 jaar rondloop.

PLUIS

2021 was ook het jaar dat trimsalon Emma een officiële directeur kreeg. Voor wie hem nog niet heeft ontmoet: dit is Pluis!

Pluis werd ongeveer een jaar geleden afgestaan aan het asiel. Hij was toen al ruim 13 jaar oud en bleek de ziekte van Cushing te hebben. Ik heb hem opgevangen en niet meer laten gaan. 
Eigenlijk vooral om een terminaal hondje een prettig einde te kunnen geven, en ik had dan niet kunnen denken dat hij een jaar later de lakens uit zou delen als CEO van de trimsalon.

Pluis neemt zijn werk zeer serieus. Hij begroet iedere hond die binnenkomt persoonlijk en als hij het een leuke klant vindt, snuffelt hij graag aan diens plukken haar op de grond. Soms krijgt hij onverwacht bezoek in zijn bench. Daar is hij niet erg enthousiast over, maar hij stuurt zijn visite ook niet weg. Zijn contract is in ieder geval voor onbepaalde tijd verlengd.

TARIEFSWIJZIGING

In 2022 gaan mijn tarieven met ongeveer 4% omhoog. Om een idee te krijgen, dat betekent dat een behandeling van 48 euro in 2022 50 euro zal kosten. Dit geldt voor nieuwe afspraken die je maakt in 2022, heb je al een afspraak staan, dan geldt daarvoor het huidige tarief.

KLANTENSTOP

De klantenstop die ik al een tijd hanteer, is permanent. Ik wil voldoende plek hebben voor mijn vaste klanten, zonder lange wachttijden. Verder wil ik ruimte hebben om snel nieuwe asielhonden te kunnen helpen, als die dat nodig hebben. Vandaar dat ik voorlopig geen nieuwe klanten aanneem. Mocht er weer plek komen, dan zal ik dat aankondigen op de website.

CONTACT

Ben je al klant en wil je een afspraak maken? Het makkelijkst bereik je me via sms (ja heel ouderwets, geen whatsapp) of via e-mail. Ik antwoord dan zo snel mogelijk. Bellen is lastiger, ik hoor mijn telefoon vaak niet en ik vind het prettig om ononderbroken met een hond bezig te zijn, als ik er één op de trimtafel heb.

FIJNE FEESTDAGEN

Van kerst tot en met oud&nieuw is de trimsalon gesloten. Dinsdag 4 januari ben ik weer bereikbaar. Ik wens iedereen prettige feestdagen en een mooi 2022.

Tot volgend jaar!