Grote drukte

Het is al een tijdje enorm druk in de trimsalon. Heel gezellig maar ook… overweldigend.

Veel mensen gaan deze zomer niet op vakantie of blijven in de buurt waardoor er meer tijd is om de hond eens lekker te laten trimmen. Of mensen gaan last minute toch nog naar het buitenland en willen dat hun hond fris gekapt op de vakantiebestemming arriveert.

Het liefst zou ik iedereen zo snel mogelijk helpen maar bijna zes dagen per week lange dagen werken begint nu toch een beetje teveel te worden.

Dus met pijn in mijn hart kondig ik nu een klantenstop aan voor de rest van het jaar. Dat betekent dat ik tot 2021 geen nieuwe klanten kan aannemen en dat ik zo wat meer ruimte maak voor mijn huidige klanten.

Ook ga ik wat strenger zijn in het bewaken van mijn eigen werktijden. Dat houdt in dat de trimsalon geopend is van woensdag tot en met zaterdag van 8.30 tot 17.30 en dat ik ook alleen dan telefonisch, via sms en per e-mail bereikbaar ben. Op berichten via instagram, facebook etc kan ik niet reageren.

De coronamaatregelen blijven hetzelfde, die kunt u terugvinden in mijn vorige bericht.

Dan wens ik iedereen nog een heel fijn staartje van de zomer. Ik doe mijn uiterste best om alle honden weer netjes en klitvrij te maken.

Groet Emma