Eindejaarsnieuwsbrief

Beste klanten,

Opeens is het alweer bijna 2020! In deze nieuwsbrief kijk ik terug op het afgelopen jaar en zet ik vast wat op een rijtje voor het komende jaar.

TERUGBLIK
Het afgelopen jaar is voorbij gevlogen, vooral door alle leuke honden die ik heb mogen trimmen. Al mijn klanten dank ik hartelijk voor het in mij gestelde vertrouwen.

Als ik terugkijk realiseer ik me hoeveel er gebeurd is in 2019. De grootste verandering van het jaar was de verhuizing van mijn trimsalon. Als ik in het asiel stond te föhnen in de ruimte die ik deelde met de dierenarts, maakte ik me toch altijd een beetje zorgen of ik geen overlast veroorzaakte. Daar heb ik in mijn nieuwe trimruimte totaal geen last van. Ik ervaar ‘daar achter in de hoek’ een stuk meer vrijheid en vind het heerlijk om aan het werk te zijn op een plek die helemaal van mij is.

2019 was ook een jaar van verdriet. Honden die al jaren vaste klant bij mij waren zijn overleden en ik zal ze erg missen. Helaas weet ik precies hoe het voelt als je geliefde hond er niet meer is. In september heb ik afscheid moeten nemen van Odin. Hij kwam in 2008 als pup uit het asiel bij mij wonen en hij was mijn vrolijkste en meest trouwe vriend. Ik ben enorm dankbaar voor de mooie jaren die we samen hebben gehad maar de leegte nu is en blijft gigantisch.

En 2019 was het jaar van mijn Roemenië-reis. Samen met zes vriendinnen die ik uit het asiel ken heb ik in het plaatsje Calarasi vrijwilligerswerk gedaan in een shelter waar honderden zwerfhonden worden opgevangen. In het kerstnummer van Groomers Europe staat een artikel over onze belevenissen, klik https://www.trimsalonemma.nl/media om het te lezen.

AFWEZIG
Het duurt nog even maar van 14 februari tot en met 1 maart ben ik niet aan het werk. Hou hier alvast rekening mee bij het plannen van een nieuwe afspraak.

OPENINGSTIJDEN
Uw hond laten trimmen kan van woensdag tot en met zaterdag, tussen kwart over acht ’s ochtends en half vijf ’s middags.
Omdat het asiel andere openingstijden heeft dan de trimsalon, kan het voorkomen dat u voor een gesloten hek komt te staan. Als u mij belt (06-45677973), kom ik het hek voor u openmaken.

BEREIKBAARHEID
Een afspraak maken kan op twee manieren. Door van woensdag tot en met zaterdag tussen 8.15 en 16.30 te bellen: 06-45677973, of een e-mail te sturen naar info@trimsalonemma.nl.
Buiten openingstijden kunt u een bericht achterlaten op de voicemail. E-mails probeer ik zo snel mogelijk te beantwoorden.

Ik wens al mijn klanten en hun honden hele prettige feestdagen en een gezond en gelukkig 2020.

Groeten,

Emma